Életmentőink maximális elégedettségére törekszünk Debrecenben

A CSL Plasmánál nagyon hálásak vagyunk minden plazmadonornak az életmentő segítségért. Szeretnénk, ha Életmentőink jókedvvel gondolnának a nálunk töltött időre, ezért a debreceni centrumunkban elégedettségi felmérést végeztünk a 2018. 01. 16. és 2018. 03. 13. közötti időszakban.

Ezúton is köszönjük az önkéntes válaszokat, az összesített eredményeket az alábbiakban vesszük sorra.

A csapó utcai centrumban az előzetes tájékoztatással való megelégedés 1-től 5-ig terjedő skálán 4,68 értéket mutat, ami kiemelkedő eredmény, és ha emellett figyelembe vesszük, hogy a  válaszadók 83%-a erre a kérdésre maximális értékelést adott, akkor ez több, mint megerősítés számunkra.

A szolgáltatásokkal (költségtérítés, csoki, kávé, szendvics, süti, gyümölcs, tv, wifi) kapcsolatos eredmények tekintetében az Életmentők 81%-a maximálisan elégedett, összességében pedig 4,63 pontos értékelést kaptunk az 1-től 5-ig terjedő skálán.

A CSL Plasma debreceni centrumának a higiéniáját és esztétikáját 4,71 pontra értékelték, ami ugyancsak kitűnő eredmény.

Az asszisztensek felkészültségét a válaszadók 87%-a, míg az orvosaink kedvességét 90%-uk minősítette maximálisnak.

Összességében elmondható, hogy debreceni centrumunk Életmentői szinte teljesen elégedettek

  • az előzetes tájékoztatással,
  • a szolgáltatásainkkal (költségtérítés, csoki, kávé, szendvics, süti, gyümölcs, tv, wifi),
  • a higiéniával és esztétikával,
  • az asszisztensek felkészültségével és
  • orvosaink kedvességével.

Debreceni centrumunkban továbbra is az Életmentők maximális elégedettségére törekszünk, ehhez pedig nagyon fontos segítséget jelentenek plazmaadóink visszajelzései. Ezért továbbra is folyamatos, önkéntes válaszadáson alapuló méréseket végzünk, hogy a nálunk töltött idő kellemes, nyugodt és barátságos légkörben teljen.

Továbbra is sok szeretettel várunk mindenkit, aki kellemes körülmények között, szakértő támogatással szeretne életmentő segítséget nyújtani másoknak a CSL PLasma debreceni centrumában, a Csapó utca 42. szám alatt.