Életmentőink maximális elégedettségére törekszünk Miskolcon

A CSL Plasmánál nagyon hálásak vagyunk minden plazmadonornak az életmentő segítségért. Szeretnénk, ha Életmentőink jókedvvel gondolnának a nálunk töltött időre, ezért miskolci centrumunkban elégedettségi felmérést végeztünk a 2018. 01. 16. és 2018. 03. 13. közötti időszakban.

Ezúton is köszönjük az önkéntes válaszokat, az összesített eredményeket az alábbiakban vesszük sorra.

A miskolci centrumban az előzetes tájékoztatással való megelégedés 1 – 5-ig terjedő skálán 4,63 értéket mutat, ami kiemelkedő eredmény, és ha emellett figyelembe vesszük, hogy a válaszadók 78%-a erre a kérdésre maximális értékelést adott, akkor ez több, mint megerősítés számunkra.

 

A szolgáltatásokkal (költségtérítés, csoki, kávé, szendvics, gyümölcs, tv, wifi) kapcsolatos eredmények tekintetében az Életmentők 80%-a maximálisan elégedett, összességében pedig 4,54 pontos értékelést kaptunk.

A CSL Plasma miskolci centrumának higiéniáját és esztétikáját 4,73 pontra értékelték, ami ugyancsak kitűnő eredmény az 1-től 5-ig terjedő skálán.

Az asszisztensek felkészültségét a válaszadók 89%-a, míg az orvosaink kedvességét 83%-uk minősítette maximálisnak.

Összességében elmondható, hogy miskolci centrumunk Életmentői szinte teljesen elégedettek

  • az előzetes tájékoztatással,
  • a szolgáltatásainkkal (költségtérítés, csoki, kávé, szendvics, süti, gyümölcs, tv, wifi),
  • a higiéniával és esztétikával,
  • az asszisztensek felkészültségével és
  • az orvosaink kedvességével.

Miskolci centrumunkban továbbra is az Életmentők maximális elégedettségére törekszünk, ehhez pedig nagyon fontos segítséget jelentenek plazmaadóink visszajelzései. Ezért továbbra is folyamatos, önkéntes válaszadáson alapuló méréseket végzünk, hogy a nálunk töltött idő kellemes, nyugodt és barátságos légkörben teljen.

Továbbra is sok szeretettel várjuk az Életmentőket a CSL Plasma miskolci centrumában, a villanyrendőrnél, a Széchenyi utca 35. szám alatt.