Életmentőink maximális elégedettségére törekszünk Nyíregyházán

A CSL Plasmánál nagyon hálásak vagyunk minden plazmadonornak az életmentő segítségért. Szeretnénk, ha Életmentőink jókedvvel gondolnának a nálunk töltött időre, ezért a nyíregyházi centrumunkban elégedettségi felmérést végeztünk a 2018. 01. 16. és 2018. 03. 13. közötti időszakban.

Ezúton is köszönjük az önkéntes válaszokat, az összesített eredményeket az alábbiakban vesszük sorra.

A nyíregyházi centrumban az előzetes tájékoztatással való megelégedés 1-től 5-ig terjedő skálán 4,7 értéket mutat, ami kiemelkedő eredmény, és ha emellett figyelembe vesszük, hogy a válaszadók 82%-a erre a kérdésre maximális értékelést adott, akkor ez több, mint megerősítés számunkra.

A szolgáltatásokkal (költségtérítés, csoki, kávé, süti, szendvics, gyümölcs, tv, wifi) kapcsolatos eredmények tekintetében az Életmentők 86%-a maximálisan elégedett, összességében pedig 4,77 pontos értékelést kaptunk az 1-től 5-ig terjedő skálán.

A CSL Plasma nyíregyházi centrumának a higiéniáját és esztétikáját 4,82 pontra értékelték, ami ugyancsak kitűnő eredmény.

Az asszisztensek felkészültségét a válaszadók 92%-a, míg az orvosaink kedvességét ugyancsak 92%-uk minősítette maximálisnak.

Összességében elmondható, hogy nyíregyházi centrumunk Életmentői szinte teljesen elégedettek

  • az előzetes tájékoztatással,
  • a szolgáltatásainkkal (költségtérítés, csoki, kávé, szendvics, süti, gyümölcs, tv, wifi),
  • a higiéniával és esztétikával,
  • az asszisztensek felkészültségével és
  • az orvosaink kedvességével.

Nyíregyházi centrumunkban továbbra is az Életmentők maximális elégedettségére törekszünk, ehhez pedig nagyon fontos segítséget jelentenek plazmaadóink visszajelzései. Ezért továbbra is folyamatos, önkéntes válaszadáson alapuló méréseket végzünk, hogy a nálunk töltött idő kellemes, nyugodt és barátságos légkörben teljen.

Továbbra is sok szeretettel várjuk az Életmentőket a CSL PLasma nyíregyházi centrumában, a Korzó Bevásárlóközpont „A” épület 4. emeletén.