Előnyök – Neked

Ha itt vagy a honlapunkon, biztos benned is felmerült a kérdés: miért adjak plazmát?

A legegyszerűbb válasz, hogy azért, mert a plazmaadással életeket mentesz. Világszerte több mint egymillió gyermeknek és felnőttnek van szüksége vérplazmából előállított gyógyszerekre. És maga a tudat, hogy évente 45 alkalommal egy-egy óra időráfordítással emberek életét mentheted meg vagy teheted sokkal könnyebbé, semmihez sem fogható jó érzéssel fog eltölteni.

Segítesz másokon
A plazmaadók – vagy ahogy mi hívjuk őket, Életmentők – fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezért minden lehetséges módon igyekszünk hálánkat kifejezni az irányukban.

Költségtérítés
Ennek a legfontosabb módja, hogy minden plazmaadás után a jelenleg a törvények által maximalizált, legmagasabb költségtérítést adjuk fáradalmaidért!

Rendszeres állapot felmérés
Nem elhanyagolható előny, hogy a rendszeres alkalmassági szűrővizsgálatok során, képet kaphatsz egészségi állapotodról.
Legtöbb plazmaadónk odafigyel a megfelelő táplálkozásra is, próbálnak eleget pihenni, így a plazmaadás jelentheti az első lépést egy egészségesebb életforma kialakítása felé vezető úton.

Plazmacentrumainkban kollégáink mindent megtesznek, hogy a nálunk töltött idő minél komfortosabban teljen.

A végén egy kis édesség
A plazmavételt követő energia- és örömszinted megemelésére is gondolunk, hiszen minden donorunknak édes energiabombával kedveskedünk, ami még az endorfinmennyiséget is felturbózza szervezetedben.