[Kutatás] Így láttatok minket az első negyedévben.

Donoraink minden látogatásuk alkalmával kitöltenek egy kérdőívet, amiben a véleményükre vagyunk kíváncsiak a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Debreceni, nyíregyházi és miskolci centrumunkban is rendszeresen végzünk kérdőíves felméréseket, amelyeknél a válaszadás önkéntes alapon, önkitöltős kérdésekkel történik. Értékelhetitek a centrumot, a szolgáltatásainkat, kollégáink felkészültségét és segítségét.

Most ismét kielemeztük az elmúlt időszakot 2020. januártól egészen márciusig bezáróan. Fontosak ezek a visszajelzések a munkánkról, hiszen így tudunk mi is fejlődni és a kedvenc plazmaközpontotokká válni.
Nézzük, hogyan is értékeltetek minket.

1. Online közösségi jelenlétünk: igazán örültünk ennek az eredménynek, hiszen a kérdőívet kitöltő donorjaink több mint háromnegyedének tetszenek a hirdetéseink és a Facebook oldalaink. Igyekszünk továbbra is hasznos és szórakoztató tartalmakat készíteni Nektek.

2. Centrumaink hangulata, környezete: úgy tűnik, hogy nagyon szerettek hozzánk járni. A megkérdezettek 92%-a úgy gondolja, hogy barátságos környezet fogadja, mikor belép hozzánk, és az ott léte is vidám hangulatban telik.

3. Szolgáltatásaink minősége: szintén jó értékelést kaptunk itt is. A donorok háromnegyede nagyon elégedett a centrumjaink szolgáltatásaival. Akik kicsit elégedetlenebbek voltak, ők is inkább csak a kalóriapótlás területen javasolnak fejlesztést.

4. Odafigyelésünk, szakértelmünk: szinte minden donorunk (94%) elégedett a centrumban dolgozó asszisztensek munkájával, és úgy érzik, biztos kezekben vannak nálunk. Ugyanilyen jóra értékelték (90%) a tájékoztatást, amit a recepción kapnak tőlünk.

5. Összességében: büszkék vagyunk arra, hogy a válaszadó Életmentőink 91%-ban jónak és kitűnőnek értékelték a CSL Plasmát. Miskolcon jelenleg a legelégedettebbek (97%), de minden centrumunkat szinte maximálisra értékelték.

+1 Szinte minden donorunk ajánlott már minket legalább 1 ismerősének. Ennél nagyobb dicséret pedig aligha kell.

Köszönjük minden donorunknak, aki az elmúlt időszakban legalább egyszer is eljött életet menteni hozzánk.

Emellett ezt az eredményt soha nem érhettük volna el remek kollégáink nélkül, Nekik is külön köszönjük a kitartást, a kedvességet és a mérhetetlen elhivatottságot.