Mi kérdeztünk, ti válaszoltatok!

Plazmaadóink számára nem ismeretlen fogalom a kérdőív, amelyet a recepciónál tölthetnek ki. Fontos visszajelzés ez nekünk, hiszen így tudjuk a leghatékonyabban mérni munkánk minőségét. Lássuk, milyen eredmények születtek az elmúlt fél év válaszai alapján!

Debreceni, nyíregyházi és miskolci centrumunkban is rendszeresen végzünk kérdőíves felméréseket, amelyeknél a válaszadás önkéntes alapon, önkitöltős kérdésekkel történik. Az Életmentők által adott válaszok kulcsfontosságúak, hiszen így kapjuk a leghitelesebb visszajelzést munkánkról. Nemrég elkészültek a 2018. július és december közötti időszak eredményei.

A kérdőívekben több területre is fókuszáltunk, hogy a visszajelzések alapján még jobb élménnyé tehessük a plazmaadást a CSL Plasmánál. Bíztunk benne, hogy munkánk jó értékeléseket kap majd, és külön öröm volt számunkra, hogy megerősítettetek minket abban, hogy jó úton haladunk. 

Nézzük, hogyan értékeltetek minket:

 • Kiváló fogadtatás. A többség mindhárom centrumban (Debrecenben 94%, Nyíregyházán 93%, Miskolcon 88%) érezte úgy, hogy nagyon kedvesen fogadták. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a hozzánk érkező plazmaadók örömmel jöjjenek és jól érezzék magukat, így örülünk, hogy ha erőfeszítéseinket ti is értékelitek.
 • Azonnali reagálás. A többség azt is jelezte, hogy rövid várakozási idővel kell számolnia érkezéskor, és azonnal reagáltak az információs pultnál, ami szintén fontos szempont.
 • Figyelmesség. 10 plazmaadóból 9 gondolja úgy, hogy kollégáink nagyon figyelmesek.
 • Segítőkészség. Arra a kérdésre, hogy mennyire segítőkészek az információs pultban dolgozó kollégák, a válaszadók több mint 90%-a pozitív választ adott és mindhárom centrum kimagaslóan jó értékelést kapott.
 • Megfelelő tájékoztatás. A kapott tájékoztatást több mint 90% értékelte megfelelőnek és érthetőnek.
 • A plazmaadás után is figyelünk rád. A legtöbben abban is egyetértetek, hogy a kollégáink a donáció után is kedvesek az információs pultnál. Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy számunkra te vagy a legfontosabb, így örülünk annak, hogy ezt mindig érzitek. 
 • Kimagasló profizmus. A válaszadók kiválónak ítélték a CSL Plasma professzionalitását, Debrecenben 79%, Miskolcon 75% és Nyíregyházán 81% arányban. 
 • Összességében kiváló élmény. Tevékenységünket a nagy többség kiválónak értékelte mindhárom centrumban, a többség (közel 80%) kiválóra értékelte a CSL Plasmát. 
 • Kimagaslóan jó körülmények. Szakértelem, tisztaság, fényviszonyok, hőmérséklet, kényelem és egyéb szempontok alapján több mint 80%-os maximális elégedettséget értünk el a plazmaadás körülményei kapcsán.
 • Remek hangulat. A plazmaadás alatti hangulatot mindhárom centrum jó értékeléssel zárta. Kiemelkedő értéket ért el azonban Debrecen, ahol a donáció alatti hangulat nagyon jó és kiváló mutatói 99%-ot értek el.
 • A legjobb kezekben vagy. Szakembereink felkészültségét Debrecenben 97%, Miskolcon 98%, míg Nyíregyházán 98% értékelte kiválónak.

Köszönjük minden Életmentőnek a válaszokat és arra bíztatunk mindenkit, hogy töltse ki a kérdőíveket a jövőben is, hiszen így tudunk egyre inkább fejlődni és olyan plazmacentrumokat létrehozni, amelyek minden plazmaadó igényét kielégítik!