Ti mondtátok rólunk!
[Kérdőíves kutatásunk eredményei 2020. április-június]

Nekünk nagyon fontos, hogy Ti jól érezzétek magatokat nálunk, elégedettek legyetek, ezért is töltetünk ki veletek minden látogatásotokkor egy kérdőívet. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, mennyire vagytok elégedettek a CSL Plasma-val, a dolgozókkal, a szolgáltatásainkkal, a hirdetéseinkkel vagy épp, melyik területen javasolnátok fejlesztést.
Törekszünk arra, hogy egy olyan környezetet teremtsünk nektek, ahová szívesen jöttök el bármikor, akár egy rossz napon is.
Nézzük, hogy a 2020. áprilistól júniusig tartó időszakban, hogyan értékeltetek minket.

A legfontosabb eredmények, röviden:

Barátságos környezet:
90%-otok úgy érzi, hogy egy barátságos, kellemes környezet fogadja, amikor belép a CSL Plasma-ba. Boldogok vagyunk, hiszen ebben az időszakban nem volt olyan válaszadó köztetek, aki szerint ez az állítás nem lenne igaz.
Megfelelő orvosi tájékoztatás:
Az eredmények szerint nagyon elégedettek vagytok a tájékoztatással, amit kollégáink nyújtanak. Ennek örülünk, hiszen ez nagyon fontos ahhoz, hogy biztonságban érezzétek magatokat, és ne legyenek kétségeitek semmilyen területen.

Kiváló szakértelem:
Megnyugtatásként ért minket, hogy döntő többségben szakértő kezekben érzitek magatokat nálunk donáció közben. Miskolcon legjobb ez az arány, hiszen itt a kérdezettek 93%-a elégedett a kollégáink hozzáértésével.

A legjobb hirdetések:
Többségeteknek a Facebook hirdetéseink tetszettek a legjobban. Nem is csoda, hiszen igyekszünk titeket mindig mindenről értesíteni, hasznos információkkal ellátni, játékokkal vagy különleges ajándékokkal készülni.

Javasolt fejlesztések:
Zömében elégedettek voltatok a centrumjaink szolgáltatásával, de azért páran megemlítettétek fejlesztendő területnek a kalóriapótlást, amit meg is fogadunk, és változtatunk.

Szeretjük a kritikákat, mert abból tudunk tanulni és fejlődni tovább, hogy mi legyünk a kedvenc plazmaközpontotok. Szerencsére kevesebb kritikát és több pozitív visszajelzést kaptunk tőletek. Azonban nekünk ez nem elég, még jobb értékelést szeretnénk elérni a következő időszakokban.